Turska serija Ates Kuslari će učiniti vidljivom ljudsku dramu koju ignorišemo svaki dan

Nova serija ATV-a, Ates Kuslari / Vatrene ptice, dolazi sa pričom koja će uhvatiti publiku sa ljudskih tačaka. Prema rečima glavnih glumaca, radnja serije će uticati na mnoge.

Turska serija Ates Kuslari će učiniti vidljivom ljudsku dramu koju ignorišemo svaki dan

Foto Credits: Internet Haber

Turska serija Ates Kuslari, za koju se očekuje da će biti jedna od uticajnih serija ATV-a 2023. godine, ispričaće drugačiju priču o deci ulice. Međutim, u osnovi ove priče su ljubav, prijateljstvo i saradnja. Zbog ovih elemenata, serija Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja će takođe biti od ključnog značaja za gledanje dece koja žive na ulici iz drugačije perspektive, predstaviće snažnu dramsku priču.

Sa značajnim imenima kao što su Ilayda Alisan, Gorkem Sevindik, Hande Soral i Burak Tozkoparan, serija priča priču toliko isprepletenu sa trenutnim životom da izgleda da će uticati na sve. Hande Soral je takođe rekla da je priča o seriji deo struje i života koji živimo. Za glumicu, koja je neko vreme bila daleko od ekrana nakon što je postala majka, projekat Ates Kuslari nudi priliku da nastavi karijeru. Glumica, koja će se ponovo pojaviti pred svojim fanovima na ATV ekranu nakon serije Bir Zamanlar Cukurova otkrila je upečatljivost priče serije sledećim rečima:

„Zapravo, pričamo priču o deci ulice kojoj svi svakodnevno svedoče, vide, a ponekad ignorišu i ignorišu na ulici. Malo emotivno, naravno. Zato je i naš proces priprema bio emotivan. Ali mislim da ćemo početi da to ne ignorišemo, saznaćemo. Kao i cela Turska, naučićemo ovo.”.

Deca ulice su deo stvarnog života kao društvena rana ne samo u Turskoj već i širom sveta. Na smisao priče serije skrenuo je pažnju i Gorkem Sevindik, koji u seriji igra glavnu mušku ulogu u projektu i smatra da će se ovom serijom skrenuti pažnja i na taj društveni problem i situaciju. Tu je i jedna od najava same serije.

NOVO - Kivanc Tatlitug i njegova nova serija bi mogli da obeleže 2023. godinu!

By: TV Exposed