Evo kada počinje snimanje nove turske serije Senden Daha Guzel

Uzbuđenje je na vrhuncu zbog novog projekta turske glumice Cemre Baysel, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, koja je prošlog leta osvojila srca svih serijom Baht Oyunu. Svi žele da gledaju seriju što pre.

Evo kada počinje snimanje nove turske serije Senden Daha Guzel

Foto Credits: IMDB

U međuvremenu, objavljeno je kada će početi snimanje nove turske TV serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Burak Celik će pratiti Cemre Baysel u ovom projektu, tačnije biti glavni muški glumac u novoj letnjoj seriji Fox TV-a. Povratak Baysel na televizijske ekrane, koja nije učestvovala u nekom projektu po završetku serije Baht Oyunu, izazvao je veliko uzbuđenje kod svih njenih fanova.

Dok su glumicini fanovi seriju sa posebnim nestrpljenjem iščekivali, najavljen je i okvirni datum kada će se ona pojaviti na setu. Prema novim informacijama, ekipa serije Senden Daha Guzel će početi sa snimanjem za dve nedelje. Navodi se da će priča početi u Gazijantepu i da će ekipa na početku snimati u ovom gradu.

Još jedan zanimljiv aspekt serije je njen scenarista. Scenario za TV seriju Lepša od tebe je napisala Ayse Uner Kutlu, koja je nedavno postigla svetski uspeh. Do sada objavljen u više od 80 zemalja, njen projekat Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, doneo je svetsku slavu vodećim glumcima Hande Ercel i Keremu Bursinu.

Ovo je dovoljno da se obrati dodatna pažnja na novu seriju.

NOVO - Da li bi ovo bio savršeni par u novoj turskoj seriji?!

By: Milt-TV Exposed