Berk Oktay najavio veridbu!

Turski glumac Berk Oktay je viđen pre dva dana u Yenikoy području. Tada je razgovarao i sa prisutnim novinarima i dao kratak intervju.

Berk Oktay najavio veridbu!

Foto Credits: Haberler

Berk Oktay je ovaj put pričao o privatnim planovima za budućnost. Glumac je imao i jednu zanimljivu najavu, koja se dopala njegovim fanovima.

Berk je novinarima rekao da će 2. februara da zatraži ruku svoje voljene osobe. Njih dvoje odavno imaju planove za brak, ali je sada došlo vreme da se uradi sve po običajima i pravilima, rekao je Oktay. Podsećamo, glumac je u vezi sa koleginicom Yildiz Cagri Atiksoy.

Kada je njegova glumačka karijera u pitanju, Berk Oktay se do sada pojavio u osam projekata. Na sjajan način iznosi ulogu Cagataya Kuyucua kog glumi u seriji Yasak Elma još od 2020. godine.

Pre ovog projekta bio je zapažen kao Yuzbasi Kagan Bozok u seriji Savasci. U tom projektu pojavio se u 99 epizoda. Glumio je i u serijama Iliski Dorumu: Karisik, Asktan Kacilmaz, Benim Hala Umudum Var, Arka Sokaklar i drugim.

Prvu ulogu u karijeri imao je u TV Seriji Tatli bela Fadime u kojoj je 2008. godine tumačio lik po imenu Levent Kabasakal.

NOVO - Stopirano snimanje serije Kacis – evo i zbog čega

 By: Milt-TV Exposed