Žestoke kritike na račun Berguzar Korel!

Turska glumica Berguzar Korel iznela je niz kritika na račun veoma popularne Netflixove serije Squid Game. Sada je glumica kritikovana zbog njenog mišljenja.

Žestoke kritike na račun Berguzar Korel!

Foto Credits: IMDB

Poznata turska voditeljka Esra Ceyhan je reagovala kritički na reči Berguzar Korel,  koja smatra da roditelji treba da budu pažljivi u vezi onoga šta im deca gledaju. Korel je tu istakla okrutnost i nasilje koje je prikazano u seriji Squid Game kao primer. Esra je sa druge strane rekla da ta serija nije ni namenjena deci.

Ona vidi veliki problem u izjavi Berguzar Korel. Ako nešto ne treba deca da gledaju, to su po Esrinom mišljenju upravo serije u kojima se pojavila Berguzar! Nekako je brzo zaboravila da je u njenim TV serijama bilo nemoralnih predloga i ponuda, zabranjenih ljubavi, porodičnog nasilja, i drugih sličnih stvari smatra Ceyhan. I te serije su gledale cele porodice bez presedana, dodala je voditeljka.

Sada glumica kritikuje druge, a sama zaboravlja u kakvim serijama je sve glumila, zaključila je Esra. Da li delite njeno mišljenje? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Dilan Cicek Deniz spremna za povratak u serije

 By: Milt-TV Exposed