Stopirano snimanje serije Kacis – evo i zbog čega

Turska serija Kacis je projekat koji se snima već nekoliko meseci. Reč je o seriji koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi.

Stopirano snimanje serije Kacis – evo i zbog čega

Foto Credits: Internet Haber

Radnja serije Kacis će doneti priču o dva ratna izveštača. Njih će u ovom projektu glumiti Engin Akyurek i Irem Helvacioglu. Fanovi ovih glumaca, ali i svi ljubitelji turskih serija sa velikim nestrpljenjem očekuju ovaj novi projekat. Ipak, za premijeru će morati još malo da sačekaju, zbog poteškoća u snimanju. Ovaj projekat ne treba mešati sa istoimenom serijom i rijatili šou-programom Kacis koji se emituje na Exxen digitalnoj platformi.

Na svu sreću, razlog nije koronavirus, već vremenske neprilike. Sneg je pao u Turskoj, što je stvorilo dodatne probleme na nekim setovima serija. Zbog loših vremenskih uslova, snimanje serije Kacis koje se obavlja u Gaziantepu je pauzirano.

Od ranije je poznato i da će serija imati osam epizoda u prvoj sezoni. Sve se radi u produkciji kompanija O3 Medya i Same Film.

Pored Engina i Irem u ovoj seriji će glumiti Onur Bay, Adem Yilmaz, Levent Ulgen, Sezgin Uzun Beikroglu, Leyla Tanlar, Aziz Capkurt i drugi. Scenarista ove nove turske serije je Ali Dogancay a na poziciji reditelja je Yagiz Alp Akaydin.

NOVO - Nastavlja se snimanje turske serije Mezarlik / Groblje

 By: Milt-TV Exposed