Sila Turkoglu o odnosu sa Dogukanom Gungorom

Sila Turkoglu, koja igra lik Doge u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, spada među istaknute mlade talente poslednjeg perioda.

Sila Turkoglu o odnosu sa Dogukanom Gungorom

Foto Credits: Haberturk

Sila Turkoglu, koja je često u top 3 među glumicama o kojima se najviše govori na društvenim mrežama, eksponencijalno je povećala svoju popularnost, uz efekat veoma uspešnih rejtinga serije.

Obožavaoci Turkoglu su veoma aktivni na platformama društvenih medija, a to ne samo da povećava popularnost glumice u Turskoj, već i uzrokuje brzo širenje baze njenih obožavatelja u inostranstvu.

Uprkos svim poteškoćama i razlikama, Doga u seriji Kizilcik Serbeti je rizikovala da se uda za Fatiha i bori se sa mnogim problemima. Naravno, oni koji gledaju ove probleme sa ekrana takođe se prirodno pitaju: „Može li ljubav pobediti sve?“.

Odgovarajući na pitanja svojih obožavalaca sa svojim partnerom iz serije Dogukanom Gungorom, Sila Turkoglu razmišlja o ovom pitanju na sledeći način:

Opet, nemam jasan odgovor na to. Može da se promeni... Koristila sam frazu oko ljubavi, koja je bila pogrešno shvaćena. I ovo je pogrešno shvaćeno. Zaljubljena sam u taj osećaj, volim kako se osećam. Ali to ne mora biti pojedinac. Moja profesija, osoba, ja sam duhovnija strana. Tako ja gledam na ljubav.”.

Prijatelji a ne ljubav

Poznata glumica je izjavila da neki možda misle da među Dogukanom i njom postoji ljubav, a da su prijatelji i da među njima nema ljubavi, odnosno takvih emocija. Ističući da se ljubav desi onda kada se ne planira, mlada glumica je rekla da nema formulu da prevaziđe poteškoće sa kojima se susreće, ali da iako uvek ima problema, pred njom su mnogo veće mogućnosti.

Sila Turkoglu, koja je rekla da su se ponekad smejali, ali ponekad ljutili dok su snimali scene svadje u seriji Kizilcik Serbeti, duhovito se osvrnula na svog partnera Dogukana Gungora rekavši: „Ponekad želim da ga pobedim .”. Izrazivši da je veoma zadovoljna što ima Dogukana u svom životu, glumica je rekla:

„Doneo mi je mnogo toga za kratko vreme. Ljudi misle da smo zajedno u privatnom životu, u vezi, da smo par. Ne, nismo, mi smo dva prijatelja.“.

NOVO - Onur Seyit Yaran je i dalje najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

By: TV Exposed