Za kraj iznenađenje - Sarp Akkaya u seriji Cukur!

Poznata turska TV serija Cukur se polako bliži svom kraju. Ipak, uprkos završetku serije stiglo je zaista neočekivano, pozitivno iznenađenje za gledaoce.

Za kraj iznenađenje - Sarp Akkaya u seriji Cukur!

Foto Credits: IMDB

Saznali smo ko je poslednji neprijatelj sa kojim će se sukobiti braća Kocovali. U pitanju je dobro poznat glumac koji ima zaista veliki broj fanova.

Serija Cukur koja je držala interesovanje gledalaca u četiri sezone, imaće svoje finale za tri epizode. Na kraju ovog projekta, kreatori su odlučili da pripreme lepo iznenađenje za fanove. Novi važan lik se priključio glumačkom kadru koji čine Aras Bulut Iynemli, Necip Memili, Erkan Kolcak Kostendil i drugi. Gledaoci će konačno saznati ko je misteriozni Sahran. Taj lik će tumačiti jedan od zaista cenjenih i veoma voljenih i poštovanih turskih glumaca Sarp Akkaya koji je svoju popularnost stekao u serijama Ezel i Sulejman Veličanstveni.

Ova vest podigla je interesovanje za samu seriju i glumca. Fanovi su dočekali povratak na scenu svog omiljenog glumca sa velikim entuzijazmom a njegovo ime je na samom vrhu na Twitteru u Turskoj.

NOVO - Poznato ko će glumiti četiri brata Barbarosa u seriji Barbarsolar!

 By: Milt-TV Exposed