Kerem Bursin dobio posebno iznenadjenje od fanova povodom rodjendana

Turski glumac Kerem Bursin uživa veliku popularnost. Čini se da je ta popularnost mnogo veća van granica Turske, nego u domovini.

Kerem Bursin dobio posebno iznenadjenje od fanova povodom rodjendana

Foto Credits: Haberler

Kerem Bursin je miljenik velikog broja gledalaca turskih TV serija širom sveta. Svoju popularnost je potvrdio u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, gde je tumačio glavni lik, Serkana Bolata. Ovaj projekat je prodat u preko 80 zemalja širom sveta i dobija sjajne povratne reakcije.

Glumca ćemo uskoro gledati u novoj ulozi u novoj TV seriji, što svakako raduje sve njegove obožavaoce.

Obožavaoci popularnog glumca Kerema Bursina, koji će se vratiti na ekrane novom televizijskom serijom na Kanalu D, proslavili su njegov rođendan uz sasvim posebna iznenađenja.

Fanovi Kerema Bursina, koji se sprema da se vrati na TV ekrane sa svojim novim projektom, odnosno serijom pod nazivom Gun Isigim / Moje sunce, doživljavaju veliko uzbuđenje zbog glumčevog rođendana, koji je bio 4. juna.

Bilbord u Meksiko Sitiju

Obožavaoci, koji su na društvenim mrežama postavili desetine hiljada čestitki, takođe su oduševljeni iznenađenjima koja su neki od njih priredili ovom sjajnom turskom glumcu.

Meksički fanovi koji su zakupili bilborde na ulici Meksiko Sitija kako bi pokazali svoju ljubav prema glumcu, koji je proslavio 36. rođendan, postali su dnevni red na društvenim mrežama.

Pored toga, svetski poznati glumac Antonio Banderas bio je među imenima koja su proslavila Keremov rođendan. Samo dokaz uvažavanja i ljubavi koje Kerem Bursin uživa širom sveta.

Evo i snimka pomenutih bilborda u glavnom gradu Meksika.

NOVO - Caglar Ertugrul u avgustu na ekranima u seriji Magarsus

By: TV Exposed