Caglar Ertugrul u avgustu na ekranima u seriji Magarsus

Caglar Ertugrul je preuzeo glavnu ulogu u prve dve sezone TV serije Teskilat / Organizacija emitovane na TRT1.

Caglar Ertugrul u avgustu na ekranima u seriji Magarsus

Foto Credits: Internet Haber

Glumac je delio glavnu ulogu sa Deniz Baysal i išao je iz avanture u avanturu sa likom koji je igrao.

Caglar Ertugrul je uložio intenzivan napor tokom dve godine u veoma dirljivim, akcionim scenama serije Teskilat i oprostio se od projekta u junu prošle godine.

Njegovi fanovi su ponovo bili fascinirani glumcem, kojeg su dve sezone gledali u uzbudljivom projektu sa živahnim scenama. Caglar Ertugrul, koji je dobrovoljno napustio seriju Organizacija, učestvovao je u snimanju serije pod nazivom Magarsus, koja je nakon njegovog kratkog odmora pripremljena za Blu TV.

Gledaćemo borbu naslednika trgovca citrusima u priči koja se odvija u Saribahčeu, okružena šumarcima citrusa i naslonjena na drevni grad Magarsus.

U ovoj impresivnoj digitalnoj seriji, Caglar Ertugrul je zajedno sa izuzetnim imenima kao što su Ercan Kesal, Berkay Ates, Merve Dizdar, Burcu Golgedar, Cem Bender, Sumeyye Aydogan, Ugur Uzunel, Menderes Samancilar i drugi.

Prva sezona serije Magarsus, priča o akciji, avanturi, drami i kriminalu za policiju, a biće emitovana na Blu TV-u u avgustu.

Uzgaja voće i povrće u privatnom životu

Ertugrul, koji je uzbuđen zbog serije Magarsus nakon dana prepunih akcije u seriji Teskilat, preferira smirenost u svom svakodnevnom životu.

Važno je napomenuti da Caglar, koji živi u šarmantnom okrugu Izmir, Urla, i preferira mirno okruženje brinući se o životu u bašti, preferira smirenost i tišinu u svakodnevnom životu, učestvujući u radovima punim akcije.

Poznati glumac dao je izjavu u noći koju je organizovao Ay Yapim i rekao: „Ja sam baštovan u Urli. Neko vreme već živim u Urli. Živim baštenskim životom. Tamo se bavim prirodnom poljoprivredom“ i dodao da je vreme provodio uzgajajući povrće i voće.

NOVO - Kubilay Aka u njemu lično veoma posebnom projektu

By: TV Exposed