Kubilay Aka u njemu lično veoma posebnom projektu

Turski glumac Kubilay Aka neko vreme nije bio viđen u javnosti, sve do pre nekoliko večeri.

Kubilay Aka u njemu lično veoma posebnom projektu

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je delio glavnu ulogu sa Yasemin Allen u vojničkoj seriji Dokuz Oguz / Devet Oghuz, emitovanoj na Fox TV-u na početku sezone, imao je nesreću da projekat ima rano finale zbog problema sa rejtingom.

Kubilay Aka, koji je na dnevni red došao sa serijom Sadece Arkadasiz / Samo prijatelji, snimljenom za digitalnu platformu, učestvovao je i u filmu Annesinin Kuzusu / Majčino jagnje.

Novi projekat poznatog glumca otkriven je i na večeri koju je organizovala kompanija Ay Yapim.

Na setu u avgustu i septembru

Kubilay Aka se već neko vreme priprema za veoma poseban projekat za njega lično. Aka je objasnio da snimanje još nije počelo, ali da je film za njega veoma važan i da je on lično u procesu pripreme za to i dao ove informacije:

„Snimanje još nije počelo, ja se lično pripremam. Zaista važan film za mene. To je film napravljen za Fenerbahče. To je film sa nacionalnim otporom, tako da sam malo uzbuđen zbog tog filma. Ovih dana radim za njega.".

Mladi glumac je izjavio da će leto provesti uz pripreme filma i da će na setu biti u avgustu i septembru. Napominjući da ne pomišlja na odmor, glumac je rekao da je u ovom trenutku njegov dnevni red samo posao i da u privatnom životu nema drugačije situacije.

Govoreći o nagradi Merve Dizdar za „najbolju glumicu“ na Kanskom festivalu, glumac je naveo da mnogo voli svoju prijateljicu i da je smatra veoma talentovanom.

View this post on Instagram

A post shared by Kubilay Aka (@kubilayakaa)

NOVO - Hilal Altinbilek i serija Čukurova nastavljaju osvajanje sveta

By: TV Exposed