Hilal Altinbilek i serija Čukurova nastavljaju osvajanje sveta

Serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova trajala je 4 sezone a glumica Hilal Altinbilek je postala jedna od nezaboravnih sa likom Zuleyhe koju je igrala.

Hilal Altinbilek i serija Čukurova nastavljaju osvajanje sveta

Foto Credits: Internet Haber

TV serija Bir Zamanlar Cukurova i ekipa takođe su značajno doprineli velikim uspesima turskih TV serija u inostranstvu.

Hilal Altinbilek, koja je serijom emitovanom u mnogim zemljama stekla veliku bazu fanova ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, živi zlatne godine svoje karijere.

Popularna glumica, koja je rođena u Izmiru 1991. godine, privukla je pažnju serijom Derin Sular, a zatim je postala popularno ime sa likom Ozlem u seriji Karagul koje se emitovala između 2013. i 2016. godine.

Panama, Meksiko, Italija

Čuvena glumica, koju smo gledali u projektu Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, kao i u seriji Hayatimin Aski postigla je značajan uspeh u kratkim, ali dugoročnim projektima. Glumica, koja je proteklih meseci posetila i Panamu i Meksiko, sastala se i sa svojim fanovima.

U stvari, Hilal Altinbilek, koji se ističe kao prva turska glumica (a i glumac) koja je otišla u Panamu, rekla je da joj gledanje turskih TV serija hiljadama kilometara od Turske predstavlja veliki ponos.

Rekavši da je imala priliku da vidi doprinos turskih TV serija turističkom uspehu Turske, glumica je takođe otišla u Italiju i učestvovala u programu Verissimo na televiziji Chanel 5.

TV serija Bir Zamanlar Cukurova, koja se u Italiji emitovala pod imenom Terra Amara, uspela je da utiče i na ovu zemlju. Velike zasluge za to idu Hilal i svim drugim glumcima serije.

NOVO - Serija Uvey Anne / Maćeha je inspirisana istinitom pričom

By: TV Exposed