Radosne vesti za seriju Yeni Hayat

Vest da je serija Yeni Hayat, koja se u četvrtak uveče sastala sa publikom na ekranu Kanala D, uklonjena zbog pada gledanosti, rastužila je sve svoje fanove… Međutim, kasnije se od Kanala D saznalo da bi mogla postojati još jedna šansa za seriju. Konstatovano je da će se proveriti gledanost 6. epizode ​​serije koja je ...

Radosne vesti za seriju Yeni Hayat

Vest da je serija Yeni Hayat, koja se u četvrtak uveče sastala sa publikom na ekranu Kanala D, uklonjena zbog pada gledanosti, rastužila je sve svoje fanove... Međutim, kasnije se od Kanala D saznalo da bi mogla postojati još jedna šansa za seriju.

Konstatovano je da će se proveriti gledanost 6. epizode ​​serije koja je emitovana u četvrtak uveče, 8. oktobra, te u skladu sa tim doneti konačna odluka. Porast gledanosti serije Serkana Cayoglua i Melise Asil Pamuk promenio je celu situaciju. Pozivi za podršku koje su tokom cele nedelje upućivali TV fanovi na društvenim mrežama uticali su na to da serija Yeni Hayat da znake oporavka u rejtingu.

Prema ovom razvoju događaja, Kanal D je promenio svoju odluku, iako je serija trebala da se završi u 8. epizodi. Novinarka Birsen Altuntas podelila je najnoviju situaciju na svom tvitter nalogu.

Kada je Kanal D odlučio da nastavi seriju njeni fanovi su bili veoma zadovoljni. Serija je imala rejting između 2,4 i 3,2. Nakon što se poslednjom epizodom nije uvrstila među 10 najboljih programa, zauzela je 9. mesto u grupama AB i ABC1.

Iako ove stope nisu dovoljne, one ipak daju nadu. Ako TV serija dobije rejting sa ocenom 4, neće biti problema da nastavi sa emitovanjem.

By: TV Exposed

NOVO-Serija Sadakatsiz startovala veoma uspešno