Serhat Kilic u novoj akcionoj seriji

Poznati turski glumac Serhat Kilic je neko o kome se priča zbog njegovih uspešnih nastupa u TV serijama i filmovima, i glumac koji ima hrabrosti da svojim muzičkim nastupom izađe na scenu.

Serhat Kilic u novoj akcionoj seriji

Foto Credits: NTV

Serhat Kilic je primer mladima jer je svestran umetnik. Glumac, koji je igrao lik Kamila u dramskoj seriji Hatirla Sevgili / Zapamti draga, koja je bila veoma popularna između 2006. i 2008. godine, od tih dana napravio je veoma snažnu karijeru. Serhat, koji je ostvario nezaboravne performanse ulogom Erguna u seriji Seksenler / Osamdesete, bio je na ekranu sa ovim likom četiri godine.

Od 2017. godine videli smo da je poznati glumac posebno birao TV serije pune akcije. U toku 2017. godine Serhat Kilic, koji je prešao na akcione projekte sa likom Adema u TV seriji Cember, izveo je kasnije jednu od svojih nezaboravnih uloga Colaka u TV seriji Soz / Zakletva. Zatim, glumac kojeg smo gledali sa likom Necatija u TV seriji Marasli, ponovo je bio u središtu radnje kao Mihael Kosses u seriji Kurulus Osman.

Ambiciozan projekat

Glumac, kojeg smo viđali u akcionim projektima koji su izazovni za snimanje, od 2017. do 2023. godine, u novom periodu ponovo će preuzeti glavnu ulogu u sličnom projektu. Lik koji će igrati Serhat Kilic u novoj TV seriji u kojoj glavnu ulogu tumači Timucin Esen takođe je bio predmet velike radoznalosti.

Serhat, koga ćemo u priči pratiti kao Esata, poslednjih godina se pojavio pred publikom sa različitim ulogama u jednom projektu za drugim. Većina ovih uloga je takođe bila orijentisana na akciju i imala je fizički zahtevne izazove snimanja. Nije prošlo nezapaženo da je glumac ponovo odabrao efektnu akcionu seriju poput projekta Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja će biti na terenu sa gustim rasporedom snimanja 2023. godine.

NOVO - Osman Sonant u novom projektu

By: TV Exposed