Osman Sonant u novom projektu

Osman Sonant, koji je od 2006. godine imao mnogo različitih uloga u TV serijama i filmovima, s vremena na vreme postane istaknuto ime.

Osman Sonant u novom projektu

Foto Credits: DiziCentral

Ko može zaboraviti lik Sufija u TV seriji Turk Mali? Turski glumac, koji je pre 13 godina zablistao u TV seriji Turk Mali, postao je poprilično zapažen svojim uspešnim igrama u veoma različitim ulogama.

Osman Sonant, koji je dodao novu atmosferu seriji sa svojim likom Kerimom Adilom Saglamom u TV seriji Ufak Tefek Cinayetler, takođe je poznat po svojim uticajnim ulogama u bioskopskim i digitalnim TV serijama.

Glumac kojeg smo gledali kao Loukasa Notarasaa u seriji Rise of Empires: Ottoman i kao Murata Sivayusa u najnovijoj seriji Sicak Kafa, ostavio je sve u čudu upečatljivom glumom. Obe ove serije, koje se emituju na Netflixu, imaju važan aspekt koji publika ne može zaboraviti.

Filmska verzija poznate serije

Osman Sonant će takođe učestvovati u novom značajnom filmu sa likom Adnana. Lik Adnana, koga igra Selcuk Yontem u seriji Ask-i Memnu, sada je poveren Osmanu Sonantu u filmskoj verziji istog projekta. Nakon serije Sicak Kafa, od uspešnog glumca se očekuje da otkrije razliku u ovoj ulozi.

U projektu gde će Farah Zeynep Abdulah igrati ulogu Bihter, postignut je dogovor sa Boranom Kuzumom za lik Behlula. U filmu će se pojaviti Hande Ataizi kao Firdevs i Helin Kandemir kao Nihal. Ebru Ozkan će biti ime koje ćemo gledati kao Mademoiselle, a Lorin Menhart će se pojaviti pred publikom u ulozi Besir.

NOVO - Gokhan Alkan uskoro ponovo na TV ekranima

By: TV Exposed