Današnja slavljenica je Hafsanur Sancaktutan

Danas svoj 22. rođendan proslavlja jedna od trenutno najtalentovanijih turskih glumica, Hafsanur Sancaktutan. Ova mlada dama je rođena 20. marta 2000. godine u Istanbulu, Turska.

Današnja slavljenica je Hafsanur Sancaktutan

Foto Credits: RiriNano

Hafsanur Sancaktutan je glumica koja na sebe privlači sve više pažnje. Njena porodica potiče iz mesta Rize, dok je Hafsanur rođena i odrasla u Istanbulu. Vrlo mlada je počela da pokazuje svoj interes za glumu. Glumila je u pozorištu a za njene uloge u predstavama dobijala je brojne nagrade na lokalnom nivou.

Svoj televizijski glumački debi imala je u TV seriji Gulperi u kojoj je glumila Fidan 2018. godine. Godinu dana kasnije je glumila u seriji Ask Aglatir. U toku prošle godine tumačila je lik Yagmur Kaye u televizijskoj seriji Son Yaz / Poslednje leto.

Ova mlada turska glumica uskoro počinje snimanje serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Reč je o seriji digitalne platforme Disney Plus u kojoj će tumačiti jednu od glavnih uloga. Pored nje u seriji će glumiti Demet Ozdemir i Bugra Gulsoy.

Danas je potvrđena informacija da će drugu mušku glavnu ulogu tumačiti Metin Akdulger. U radnji ove nove internet serije imaće dva muška i dva ženska glavna lika.

NOVO - Ozge Ozpirincci se vraća poslu!

By: Milt-TV Exposed