Ozge Ozpirincci se vraća poslu!

Stižu lepe vesti a vezane su za tursku glumicu Ozge Ozprincci. Prenosimo o čemu se radi.

Ozge Ozpirincci se vraća poslu!

Foto Credits: Haberler

Ozge Ozpirincci se pre nekoliko meseci ostvarila u ulozi majke. Od tada je na zasluženoj pauzi i odmoru. Ipak, po svemu sudeći ta pauza neće dugo potrajati. Ozge je spremna za povratak poslu. Prema pisanju Hurriyeta, ova sjajna glumica već ima i novi posao, odnosno dogovorenu ulogu u novom projektu.

Kako prenosi novinar tog medija, Ismail Bayrak, Ozge Ozpirincci će se vratiti na ekrane novim filmom. Reč je o projektu koji režira Yavuz Turgul za jednu od digitalnih platformi. O samom filmu se ne zna mnogo. Poznato je samo to da će se radnja u njemu vrteti oko deteta, odnosno da će biti ispričana priča o detetu.

Više informacija biće poznato u narednom periodu, kada se očekuje i potvrda će Ozpirincci glumiti u ovom novom internet projektu.

Biće to dvadeset i četvrti projekat u karijeri ove sjajne glumice. U narednom periodu očekujemo premijeru serije Bir Denizalti Hikayesi, koja je snimljena za Netflix, a u kojoj Ozge tumači jednu od uloga. Pre nje, glumila je u TV serijama Ilk Ve Son, Kadin, Fi, Ask Yeniden i drugim projektima.

NOVO - Nebahat Cehre o Hazal Kayi

By: Milt-TV Exposed