Nebahat Cehre o Hazal Kayi

Dve turske glumice koje su često u centru pažnje medija u poslednje vreme su Nebahat Cehre i Hazal Kaya. Ovaj put je Nebahat govorila o dosta mladjoj koleginici.

Nebahat Cehre o Hazal Kayi

Foto Credits: Haberler

Nebahat Cehre je veteran turske glume. Pored toga što ima impresivnu karijeru, Nebahat važi za osobu koja se ne libi da kaže šta misli. Nedavno je govorila i o tome da popularnost na društvenim mrežama jednostavno ne govori ništa o glumačkim kvalitetima te osobe. Ta njena izjava je privukla dosta pažnje i mnogi smatraju da je njom „prozvala“ Hande Ercel.

Glumica Nebahat Cehre je viđena pre nekoliko dana u Etiler području i dala nova intervju prisutnim novinarima. Pripadnike medija je ovaj put zanimalo šta Cehre misli o kritikama koje je Hazal Kaya dobila u poslednje vreme. Iskusna glumica je priznala da još uvek nije stigla da pogleda njenu najnoviju seriju Midnight at the Pera Palace i da ne može da da pravi komentar. Ipak, svesna je da svi u njihovoj profesiji dobijaju pohvale i kritike.

Hazal Kaye se seća kao devojčice koja još  uvek išla u školu. Tada je radila sjajan posao u seriji Zabranjena ljubav. U toj seriji je Hazal, kako Nebahat kaže glumila predivno.

Za kraj Nebahat je imala i poruku za mladje kolege. Glumica je poručila da je veoma važno da je uloga vredna glumca koji je tumači. Iz tog razloga ona nije prihvatila mnoge uloge koje su joj nuđene. Želi da ostane upamćena po kvalitetnim i dobro odredjenim stvarima, zaključila je intervju ova dama.

NOVO - Turska serija Kacis / Bekstvo otvara sezonu!

By: Milt-TV Exposed