Turska serija Kacis / Bekstvo otvara sezonu!

Irem Helvacioglu i Engin Akyurek koji važe za veoma popularne glumce, koje njihovi fanovi sa radoznalošću prate u korak, preuzimaju uloge u internet seriji pod nazivom Kacis / Bekstvo. Pojavljuju se i novi detalji o projektu koji je okupio ova dva uspešna imena.

Turska serija Kacis / Bekstvo otvara sezonu!

Foto Credits: DiziCentral

Engin Akyurek je nedavno došao na ekrane sa TV serijom Sefirin Kizi, gde je pokupio veoma dobre kritike. Irem Helvacioglu je, pak, imala veliku pauzu nakon serije Sen Anlat Karadeniz a potom serije Seni Cok Bekledim i Bas Belasi u kojima je tumačila glavne uloge nisu imale očekivani efekat na ekranu. Ova oba projekta su ugašena nakon svega nekoliko epizoda zbog lošeg rejtinga.

Njih dvoje su nakon svega toga izabrali da rade na seriji digitalne platform. Serija Kacis / Bekstvo, u kojoj su glumili, snimana je za Disney plus, što trenutno izaziva veliko uzbuđenje u industriji. Pričalo se i priča i dalje, da će ova digitalna platforma početi da emituje u Turskoj u letnjim mesecima.

Serija takođe ima odliku da je jedna od prvih snimljenih serija za Disney Plus u Turskoj. Obožavaoci Irem Helvacioglu i Engina Akyureka su veoma radoznali za seriju koja je snimana u Gaziantepu. Njih dvoje su prvi turski glumci koji su potpisali ugovor sa ovom platformom i samim tim biće i prvi koji će se pojaviti na njoj.

Platforma, koja je sklopila poslove sa mnogim poznatim imenima, nastavlja da radi na novim projektima u Turskoj. Ipak, serija Kacis ima poseban status medju turskim serijama na Disney Plusu.

Snimanje ove nove internet serije je završeno nedavno. Postojale su priče da će Disney Plus sa emitovanjem sadržaja u Turskoj početi u junu, nakon toga da će sve krenuti u avgustu, koji i sad figurira kao mesec u kom sve kreće.

Rezultat svega je da će emitovanje prve turske serije na ovoj platformi Kacis / Bekstvo početi ovog leta, ostaje da vidimo još tačan datum.

NOVO - Poznato koje turske serije Show TV-a se završavaju na kraju sezone!

By: Milt-TV Exposed