Rabia Soyturk o seriji Veda Mektubu i odmoru

Priča u TV seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se ponedeljkom uveče sastaje sa publikom na ekranu Kanala D, napreduje prilično impresivno.

Rabia Soyturk o seriji Veda Mektubu i odmoru

Foto Credits: IMDB

Iako se nezadovoljstvo Kanala D gledanošću nastavlja, ističu se i koncept, tok priče i uspeh glumačke ekipe.

Iza nas je i 12. epizoda serije Veda Mektubu. Iako se ne zna koliko će priča trajati, zna se da se korak po korak približava kraju sezone. Ostaje nejasno da li će Kanal D dati šansu seriji u drugoj sezoni zbog ispodprosečne gledanosti.

Postoje i neke nejasnoće u priči serije, a Rabia Soyturk, koja igra lik Asli, dala je neke detalje. Reči Soyturk takođe nose tragove o predstojećim epizodama, jer otkrivaju mogućnost da se veza između Asli i Mehmeta prebaci na sasvim drugo mesto.

Odmor u Alacatiju

Glumica, koja je u privatnom životu zaljubljena u Festera Abdua, koji se ističe kao producent sadržaja na društvenim mrežama, prvi put je viđena sa svojim dečkom. Dok je glumica rekla da njihova veza ide dobro, govorila je i o pitanjima o seriji Veda Mektubu:

„Trenutno smo prilično zaglavljeni. Kao lik Asli, prilično sam zapela. Ali mi smo u priličnoj borbi sa Alanur kako se situacija odvija. Sada i Asli čeka bebu, zajedno sa Mehmetom. Da vidimo da li će to oko bebe biti kako se očekivalo ili? Ako ne dođe, iz kog razloga neće doći. Rekli smo da je Mehmet pravi muškarac, ali da li će Mehmet i dalje biti isti muškarac?”.

Rabia Soyturk želi da ode u Alacati tokom leta i provede prijatan odmor u triju mora, peska i sunca. Međutim, postoji mogućnost da je glumica u pregovorima i možda učestvuje u nekim projektima.

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice predstavlja pravi primer solidarnosti

By: TV Exposed