Oktay Kaynarca je u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam ispravio problem koji je isticao godinama!

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja se emituje na ATV-u utorkom uveče, znači potpuno novo iskustvo za Oktaya Kaynarcu.

Oktay Kaynarca je u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam ispravio problem koji je isticao godinama!

Foto Credits: T24

Oktay Kaynarca, koji je do sada bio na setovima kao glumac, sada prolazi kroz važan proces na setu sa svojim producentskim identitetom, kao i glumom.

Kaynarca je i producent TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam, za koju je uložio velike napore kako u stvaranju priče tako i u određivanju glumačke ekipe. Ovo pokazuje da se trud poznatog glumca sada utrostručio.

Glumac je o ovoj situaciji govorio na sledeći način:

„Zaista naporno radim. Nekada sam mnogo radio kao glumac. Sada radim 3 puta više. Ponekad ceo dan provedem spavajući. Skoro smo da nismo izašli iz kuće. Osim ako nije nešto veoma važno. Mi to zovemo repo za spavanje. Svi se odmaraju, cela ekipa.”.

Kaynarca, koji je igrao opasne i ozbiljne likove u TV serijama Kurtlar Vadisi i Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, ponovo se pojavio pred svojim fanovima sa akcijom prepunom posla.

Lik Cezayir Turk je neko ko se mnogo bori i Oktay Kaynarca veoma odgovara ovoj ulozi. Oktay je godinama kritikovao jednu stvar, a pokazalo se da nije napravio istu grešku u projektu u kom je bio producent!

Važne ženske uloge

Tokom perioda serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, poznati glumac se uvek žalio što je na setu sa muškim partnerima i davao poruku da treba povećati broj ženskih glumaca. Kaynarca, koji je ovoga puta producent u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, sada oseća razliku u radu na setu punim ženskih glumaca.

U priči serije su veoma važne ženske uloge. Kaynarka je na tu temu rekao: „Uvek se šalim o tome sa svojim prijateljima. Ceo život sam igrao u radovima sa muškarcima oko sebe” i naveo da nije stvorio kritičnu situaciju koju održava godinama.

NOVO - Poznato kada se završava turska serija Guzel Gunler / Dobri dani

By: TV Exposed