Nova serija Aybuke Pusat

Turska glumica Aybuke Pusat ima specifičnu harizmu i zaista je veoma talentovana u svom poslu. Sada su stigle vesti o njenoj novoj seriji, odnosno potencijalno novoj seriji.

Nova serija Aybuke Pusat

Foto Credits: Haberler

Onur Tun koji je prekinuo saradnju sa Oktayom Kaynarcom počeo je da priprema novi projekat. Reč je o novoj seriji na kojoj radi sa Seyfijem Sahinom a koja nosi naziv Siyah Kugu ili u prevodu Crni Labud. Glavna ženska uloga u ovom novom projektu ponuđena je Aybuke Pusat.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Aybuke je pozitivno reagovala na ponudu, odnosno dopala joj se priča ove nove turske serije. Vrlo brzo bi moglo da dodje i do potpisivanja ugovora na ovu temu.

Radnja nove turske serije Siyah Kugu / Crni labud će pratiti priču mlade žene koja je primorana da se uda za bliskog prijatelja njenog oca. U narednom periodu će biti poznato mnogo više detalja oko radnja, kao i ceo glumački kadar.

Televizijska serija

Ono što je potvrđeno je da je reč o novoj TV seriji. Tako da ćemo u narednom periodu saznati i na kom TV kanalu će biti emitovana nova serija.

Dakle, kako sada stvari stoje, Aybuke Pusat će najverovatnije tumačiti glavnu žensku ulogu u novoj TV seriji Siyah Kugu. Biće to njena 14. uloga u karijeri.

Prethodnu ulogu imala je u TV seriji Sifirinci Gun u kojoj je tumačila lik Nisan. Pre toga je bila zapažena u digitalnoj seriji Hayaller ve Hayatlar, u kojoj je tumačila jedan od glavnih likova, Gunes.

Bila je sjajna i u serijama Alef, 50m2, Her Yerde, Sen, Sahin Tepesi, Soz i drugim.

NOVO - Velika promena u seriji Emanet

By: TV Exposed