Velika promena u seriji Emanet

Pažnju je privukla nova odluka o dnevnoj seriji Emanet koju je pripremila produkcija Karamel i koja se 3 sezone emituje na Kanalu 7.

Velika promena u seriji Emanet

Foto Credits: IMDB

Serija Emanet, u kojoj je Halil Ibrahim Ceyhan preuzeo glavnu ulogu sa Silom Turkoglu u prve dve sezone, počela je 7. septembra 2020. godine. Posle odlaska Sile u epizodi 416, Nana Stambolišvili se pridružila priči u trećoj sezoni.

Dok se publika u trećoj sezoni navikava na Nanu, serijal Emanet, za koji je odlučeno da se nastavi u četvrtoj sezoni, je produkcija u kojoj fanovi željno iščekuju nove epizode.

U novoj sezoni, serija Emanet, u kojoj Halil Ibrahim Ceyhan blista likom Yamana Kirimlija i utiče na široku publiku na društvenim mrežama, upoznaje publiku sa potpuno novim dešavanjima.

Subotom i nedeljom u 19.00

Serija Emanet, koja se emitovala pet dana u nedelji u prve 3 sezone, sada će se prikazivati samo subotom i nedeljom uveče. Iako se puštanje novih epizoda u 19.00 vikendom čini kao dobra situacija za pratioce serije, sada se to doživljava kao poruka da se projekat Emanet korak po korak bliži kraju.

Zato što je dnevna serija pod nazivom Yemin / Zakletva, koja je imala sličan uspeh, emitovana tokom vikenda u svojoj poslednjoj sezoni, a kasnije ju je otkazao Kanal 7.

Sada se mnogi gledaoci raduju nastavku serije Emanet, ali i zabrinuti zbog mogućnosti finala na kraju sezone. Dok su fanovi Halila Ibrahima Ceyhana bili srećni što je serijal nastavljen, mogućnost finala na kraju sezone počela je da ih zbunjuje kada su pogledali sudbinu serije Yemin.

Šta će biti sa serijom Emanet ostaje da se vidi, a ono što je izvesno je da će umesto radnim danima sada biti emitovana danima vikenda.

View this post on Instagram

A post shared by Emanet (@emanetkanal7)

NOVO - Berk Ali Catal i Nilsu Yilmaz uživaju u ljubavi

By: TV Exposed