Glumački kadar serije Kirli Sepeti postaje sve moćniji

Jedna od novih serija koja se priprema za jesenju sezonu u Turskoj jeste projekat Kirli Sepeti. Stigle su i neke nove vesti o ovom projektu.

Glumački kadar serije Kirli Sepeti postaje sve moćniji

Foto Credits: T24

Početak radova na seriji Kirli Sepeti je otpočeo pre neki dan. Za sada se radi na scenariju ali i kastingu. Uskoro bi trebali da dobijemo kompletan glumački kadar ove nove turske TV serije. Za sada, glumački kadar deluje zaista obećavajuće.

Potvrdjene su i neke nove informacije o njemu. Ayca Bingol će tumačiti lik čistačice Songul.

Serkay Tutuncu će glumiti novinara po imenu Kahraman, koji će istraživati slučaj samoubistva kojim će serija Kirli Sepeti poceti.

Dobar glumački kadar

Vrlo brzo će biti poznato i ko će tumačiti Ilkay, kćerku lika Songul. Pored navedenih glumaca, uloge u ovoj turskoj TV seriji će tumačitivi Ceren Moray koja će glumiti čistačicu Hayriye. Cansu Tosun će tumačiti takodje lik čistačice a njen lik će se zvati Medine. Bestemsu Ozdemir će glumiti gazdaricu jedne kuće.

U toku su pregovori sa Aydan Sener, čiji će ishod biti vrlo brzo poznat. Na poziciji režisera je Merve Girgin.

Radnja turske serije Kirli Sepeti će početi sa Meryem koja je čistačica u naselju prepunom bogataša i misterioznim dogadjajima koji će se dogoditi nakon njenog samoubistva.

Za produkciju ove nove turske serije zadužena je dobro poznata kompanija Medyapim. Poznato je i to da će serija biti emitovana na turskom Fox TV-u.

NOVO - Potvrdjena nova turska serija Safir

By: TV Exposed