Poznato kada se završava turska serija Guzel Gunler / Dobri dani

Atakan je sinoć konačno priznao svoju neizrecivu ljubav Altan, a nova era je počela u vezi između njih dvoje u TV seriji Guzel Gunler / Dobri dani, koja se emituje na Show TV-u a radi u produkciji Erola Avcija.

Poznato kada se završava turska serija Guzel Gunler / Dobri dani

Foto Credits: IMDB

Međutim, nakon ovog predivnog razvoja događaja, Kiymetino otkriće lažnog bračnog protokola promenilo je sve ravnoteže u seriji Guzel Gunler / Dobri Dani.

Bila je velika radoznalost oko toga šta će se dogoditi nakon što Kiymet sazna za lažni brak.

Iako su ocene bile nešto ispod proseka, serija Guzel Gunler, koja je stvorila sopstvenu publiku, ostala je na trending listi na Tviteru oko 2 sata sa heštegom #GuzelGunler.

Finale u epizodi 26

Do finala ove turske TV serije, čija je 20. epizoda ostala iza nas, ostalo je ukupno 6 epizoda. Prema odluci Show TV-a, očekuje se da finale bude u 26. epizodi serije Guzel Gunler koja će biti emitovana u nedelju, 28. maja.

Ne videći nikakve promene u Atakanu, Altan je odlučila da mu napravi romantično iznenađenje i natera ga da prizna njegovu ljubav. Međutim, Atakan je pogrešno shvatio situaciju i preokrenuo ceo plan onim što je rekao protiv Altan. Suočen sa mogućnošću da po prvi put izgubi Altan, Atakan je konačno spustio jedra i priznao ljubav Altan, što je obradovalo fanove ove serije.

Projekat nema mnogobrojnu, ali ima vernu publiku koja će bez dileme uživati u preostalih šest epizoda.

NOVO - Male šanse za drugu sezonu serije Ego

By: TV Exposed