Male šanse za drugu sezonu serije Ego

Nema baš dobre slike u gledanosti turske TV serije Ego, koja se emituje nedeljom uveče na ekranima turskog Fox TV-a.

Male šanse za drugu sezonu serije Ego

Foto Credits: IMDB

Uprkos impresivnoj harmoniji Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk u seriji Ego, koja je iza sebe ostavila 9. epizodu, po ocenama se može shvatiti da publika nije pokazala dovoljno interesovanja.

Otkrivena je ocena 9. epizode ​​serije Ego, koja može da bude razlog za brigu. Nova epizoda serije, koja je emitovana u nedelju uveče, 16. aprila, završila je dan šesti u AB grupi. Serija, koja je zauzela osmo mesto u grupi ABC1, bila je jedanaesta u total kategoriji rejtinga.

Serija, koja nastavlja svoj put sa rejtingom oko brojke 2 u svim grupama publike, može prikupiti samo najveću gledanost u grupi AB. Ipak, nedostatak interesovanja publike uprkos razlici u priči serije može se pokazati kao razlog niskog rejtinga.

Bliži se kraj sezone

Činjenica da Fox TV održava seriju čak i sa ovim rejtingom je zapravo iznenađujuća odluka. Zato što zvaničnici kanala nisu oklevali da ranije ukinu TV serije sa boljim cenama.

Serija Ego će, po svemu sudeći, ostati na ekranu do kraja sezone, sa mišlju da se bliži kraj sezone i da bolje gledanosti neće doći ako se na njeno mesto stavi druga produkcija.

Naravno, ljubitelji serije Ego bi voleli da vide drugu sezonu, ali izgleda malo verovatno da će gledanost to dozvoliti.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Seriju Adim Farah / Zovem se Farah žele da gledaju fanovi širom sveta!

By: TV Exposed