Hande Ercel inspiracija brazilskoj kreatorki

Hande Ercel nije učestvovala ni u jednom drugom projektu nakon serije Sen Cal Kapimi, ali kao rezultat sporazuma koji je sklopila sa Disney Plusom, učestvovaće u proizvodnji digitalne platforme kao ambasador brenda.

Hande Ercel inspiracija brazilskoj kreatorki

Foto Credits: Internet Haber

Šta to tačno znači nije poznato, odnosno još uvek nema jasnoće po ovom pitanju. Njeno ime se neko vreme pominjalo kao glavna ženska uloga u seriji El Turco u kojoj je Can Yaman preuzeo glavnu mušku ulogu, ali je ta tema ostala samo na priči.

Hande Ercel je brzo povećala broj pratilaca na Instagramu sa TV serijom Sen Cal Kapimi. Glumica, koja trenutno ima 28,8 miliona pratilaca, dostigla je broj pratilaca koji ni mnoge holivudske zvezde ne mogu da dostignu. Broj, koji se kreće ka 29 miliona, raste iz dana u dan.

Ercel se trenutno sastaje sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Hande, koju sa velikim interesovanjem prate sve što radi, takođe je u mislima svojih obožavalaca sa svime što nosi, frizurom i šminkom.

Pažnju na društvenim mrežama privukle su i scene iz prijatnog dana koje je zaredom objavljivala poslednjih dana. Posebnu pažnju je privukao i outfit Hande Ercel, koja se sastala sa starijom sestrom Gamze  i nećakinjom Mavi i zabavila. Kasnije je otkriveno da je ovu odeću dizajnirala brazilska modna kreatorka inspirisana njom. Navodeći da dizajn brenda Ismy takođe pripada njoj na njenim nalozima na društvenim mrežama, na stranici dizajnerke stoji izjava da je "Ismy brazilski modni brend inspirisan turskom modom.".

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Počelo snimanje nove sezone serije Baba / Otac

By: TV Exposed