Povećava se uzbuđenje oko projekta Asiklar Bayrami

Turski glumac Kivanc TatlItug, koji je prekinuo pauzu koju je imao na setovima nakon serije Icerde, sada se sprema da dočeka svoje fanove novim filmom Asiklar Bayrami / Festival zaljubljenih.

Povećava se uzbuđenje oko projekta Asiklar Bayrami

Foto Credits: IMDB

Dok traje odbrojavanje do objavljivanja filma na digitalnoj platform Netflix, podeljen je novi poster ovog projekta.

Ovog puta gledaćemo drugačijeg Kivanca Tatlıtuga u filmu Asiklar Bayrami / Festival zaljubljenih. Lik advokata, kojeg igra uspešni glumac će se miriti sa svojim ocem i prošlošću tokom celog filma. Film, čija je prva video najava objavljena nedavno, preplaviće publiku emocijama.

Film Asiklar Bayrami u kojem Kivanc Tatlitug deli glavnu ulogu sa kolegom Settarom Tanriogenom, sastaće se sa publikom 2. septembra. Nakon prve najave ovog turskog filma, datum objavljivanja i prvi trejler se dele, posteri dolaze jedan za drugim. Objavljen je novi poster filma.

Povećava se i uzbuđenje oko ovog novog projekta. Film, koji je snimio nagrađivani reditelj Ozcan Alper, bio je pokazatelj da publiku sa slikama u promociji čeka veoma kvalitetan rad. U promociji filma, koji ima izuzetno impresivne slike, nalaze se emotivne scene Kivanca Tatlituga i Settara Tanriogena, koji igraju oca i sina u radnji ovog novog projekta.

Adaptiran prema istoimenom romanu pisca Kemala Varola, film Asiklar Baymari snimila je kompanija Nar Yapim.

NOVO - Alp Navruz  ispred Ozcivita, Yamana i drugih kolega!

By: TV Exposed