Serija Aldatmak / Obmana osvaja sve veći broj gledalaca

Čini se da je ATV serija pod nazivom Aldatmak / Obmana jedna od serija koja se uspešno nastavlja četvrtkom uveče.

Serija Aldatmak / Obmana osvaja sve veći broj gledalaca

Foto Credits: IMDB

Postoji proces u kojem Vahide Percin očarava svoje fanove svojim istaknutim karakterom. Gledaoci, koji su zadovoljni povratkom glavne glumice na ekran, pokazuju veliko interesovanje za lik Guzide u seriji Aldatmak, iako ne toliko koliko su pokazali za lik Hunkar u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj. Vahide Percin je postala najvažnije ime serije i uspela je da impresionira široku publiku kao Guzide, najdominantniji lik priče.

Deveta epizoda u priči serije Aldatmak / Obmana je ostala iza nas. Priča o seriji je postala veoma složena. Ono što je privuklo pažnju jeste napad na Ozanovo radno mesto, koji je rezultirao smrću Ozanovog šefa. Čuvši vest, Guzide je odmah krenula na lice mesta, ali je doživela nesreću! Tu uzbuđenja ne prestaju i novi dogadjaji se samo nadovezuju. Sve to čini da gledaoci uz dosta pažnje prate sve epizode ove turske serije koja se polako probila i zadobila vernu publiku.

U novoj epizodi turske serije Aldatmak otkriće se šta će se dogoditi nakon saobraćajne nesreće koju je Guzide doživela. U seriji će doći do preloma. Ne treba da čudi ako svi posle ove nesreće sagledaju život iz drugačijeg ugla.

NOVO - Važne promene u radnji turske serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

By: TV Exposed