Oni koji saznaju da su glumica iz serije Bir Zamanlar Cukurova Nazan Kesal i Ercan Kesal iz serije Cukur venčani, doživljavaju drugi šok!

Ercan Kesal, koji je napisao i režirao nagrađivani film “Nasipse Adayiz”, priprema se za susret sa gledaocima 30. oktobra. Film Ercana Kesala „Nasipse Adayiz“ govori o tragikomičnoj priči lekara Kemala Gunera, koji je kandidat za gradonačelnika jedne opštine u Istanbulu. Glavni glumac Ercan Kesal proslavio se likom Idrisa Babe, kojeg je glumio u seriji Cukur. ...

Oni koji saznaju da su glumica iz serije Bir Zamanlar Cukurova Nazan Kesal i Ercan Kesal iz serije Cukur venčani, doživljavaju drugi šok!

Ercan Kesal, koji je napisao i režirao nagrađivani film "Nasipse Adayiz", priprema se za susret sa gledaocima 30. oktobra.

Film Ercana Kesala „Nasipse Adayiz“ govori o tragikomičnoj priči lekara Kemala Gunera, koji je kandidat za gradonačelnika jedne opštine u Istanbulu. Glavni glumac Ercan Kesal proslavio se likom Idrisa Babe, kojeg je glumio u seriji Cukur. Da li ste znali da je Ercan Kesal oženjen Nazan Kesal, koja je igrala lik Sevde u seriji Bir Zamanlar Cukurova?

Oni koji su prvi saznali da su Sevda - Nazan Kesal i glumac Ercan Kesal venčani bili su prilično iznenađeni. Glavni glumci Nazan Kesal i Ercan Kesal, jedna su od imena o kojima se najviše govori u poslednjem periodu, u braku su od 2005. godine.

Nazan Kesal, majka u 30-ima, sada ima 50 godina. Nazan Kesal dobija dobre komentare sa svog naloga na društvenim mrežama, gde često pozira sa sinom Poyrazom Kesalom.

By: TV Exposed

NOVO-Kivanc Tatlitug vraća se na ekrane