Jako loš period za seriju Cop Adam / Čiča Gliša

Druga sezona serije Cop Adam / Čiča Gliša nije dobro počela.

Jako loš period za seriju Cop Adam / Čiča Gliša

Foto Credits: IMDB

Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu su glavni glumci serije Cop Adam / Čiča Gliša čije su dve epizode ​​objavljene u novom periodu, odnosno novoj sezoni.

Posmatrajući rejting performanse serije Cop Adam, čija je priča uveliko izmenjena i obogaćena potpuno novim likovima, čini se da je efekat društvenih mreža varljiv.

Serija Cop Adam, koja je dobila ogromnu podršku na društvenim mrežama, posebno od fanova Elcin Sangu, poznata je kao jedna od produkcija o kojoj se najviše govori među ljubiteljima turskih TV serija u inostranstvu.

Uprkos tome što se o njoj mnogo priča na platformama društvenih mreža i velikom entuzijazmu fanova serije, čini se da ocena performansi serije Cop Adam / Čiča Gliša uopšte nije dobra.

Dodatni pad gledanosti u epizodi 2

Prva epizoda druge sezone, koja je emitovana prošle nedelje, počela je sa slabom gledanošću, ali je preovladala ideja da će se to poboljšati u narednim nedeljama. Ipak, 27. epizoda, koja je emitovana u sredu uveče, pokazuje da stvari neće ići tako.

Serija Cop Adam, koja je doživela ozbiljan pad gledanosti u svim kategorijama publike, bila je razočaranje. Ove ocene pokazuju da je teško da se serija Cop Adam, koja je čak izazvala kontroverzu iu drugoj sezoni, izbori za opstanak na ekranu sa svojom obnovljenom pričom.

Međutim, intenzivna podrška fanova serije na društvenim mrežama i divljenje projektu Cop Adam dali su ideju da bi druga sezona mogla biti uspešnija od prve. Za sada sa rejtinzima ispod brojke 2 ide jako loše…

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Sude Zulal Guler o seriji Gonul Dagi

By: TV Exposed