Alp Navruz – popularnost u porastu

Svedoci smo toga da je Can Yaman nastavio da gradi karijeru u Italiji, najviše zbog velike popularnosti koju uživa u toj zemlji. S druge strane, njegov kolega Alp Navruz je veoma popularan u Španiji.

Alp Navruz – popularnost u porastu

Foto Credits: Dizilah

Razlog za to je TV serija Ada Masali, koja je počela prošlog leta i izazvala veliko interesovanje. Serija emitovana na kanalu Star TV trajala je 26 epizoda i obožavatelji serije još uvek ne mogu da je izbace iz glave.

Duo Alp Navruz i Ayca Aysin Turan u seriji Ada Masalı postao je veoma dobar TV serijski par. Ljubav njih dvoje, o kojoj se mnogo pričalo na društvenim mrežama tokom emitovanja serije, veoma je obradovala fanove. Par, koji nije krio ljubav posle finala serije, viđen je zajedno, a novinari ali i svi fanovi ne kriju interesovanje za njihovu vezu.

Duo, koji je stalno na dnevnom redu časopisa, impresionira svoje fanove ne samo u Turskoj, već i u različitim zemljama. Konkretno, interesovanje za poznati par je značajno poraslo, tako da je serija Ada Masali počela da se emituje u Španiji od novembra. Popularnost ovog projekta, ali i glavnih glumaca je na veoma visokom nivou u toj zemlji.

Alp Navruz, koji je takođe došao do izražaja izborom za najboljeg glumca među TV serijama koje se emituju u Španiji, postao je ponos Turske. Na pitanje njegove sve veće popularnosti u Španiji, poznati glumac je rekao: „Zajedno smo izabrani za glumca meseca, bilo je lepo. Serija je naišla na dobre kritike, odjeci su sjajni i to nam se zaista dopada.”.

NOVO - Povratak Ece Sukan glumi

By: Milt-TV Exposed