Povratak glumi Ece Sukan

Turska glumica Ece Sukan se uskoro vraća poslu. Prenosimo kompletnu informaciju iz turskih medija.

Povratak glumi Ece Sukan

Foto Credits: Dizilah

Mediji u Turskoj prenose vest o povratku Ece Sukan na ekrane. Podsećamo, Ece se nije pojavljivala na ekranima kao glumica još od 2019. godine i TV serije Gulperi u kojoj je glumila Seymu.

Glumica će se nakon pauze od skoro tri godine pojaviti u novoj seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, koja će biti emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Ona će u ovom projektu tumačiti lik Suzi, asistenkinje glavnog lika kog glumi Cagatay Ulusoy.

Ece Sukan se u glumačkoj karijeri pojavila u sedam projekata. Pored pomenute televizijske serije Gulperi, glumila je u projektima Kizim Nerede, Avrupa Yakasi, Noć u junu, Ask Yakar, 24 Saat i filmu Calinan Ceset. Upravo je uloga Tugce u tom filmu 2004. godine bila prva u njenoj glumačkoj karijeri.

Kada je reč o samoj seriji Suslu Korkuluk snimanje kadrova na ovom projektu počeće vrlo brzo. Prema dostupnim informacijama biće snimljeno tri ili četiri sezone ove nove turske internet serije. Trenutno se vrše prepravke scenarija koji je prvo predvidjen za televiziju, odnosno format TV serija.

NOVO - Ugur Gunes spreman da osnuje porodicu!

By: Milt-TV Exposed