Menadžer Esre Bilgic potvrdio da glumica neće glumiti u seriji Suslu Korkuluk

Ne smiruje se situacija vezana za novu Netflixovu seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. Esra Bilgic i definitivno neće glumiti u ovoj turskoj seriji.

Menadžer Esre Bilgic potvrdio da glumica neće glumiti u seriji Suslu Korkuluk

Foto Credits: DiziCentral

Turski mediji već treći dan za redom pišu o tome da je Esra Bilgic otpuštena iz serije Suslu Korkuluk. Kao razlog naveli su ne baš fer ponašanje ove popularne turske glumice. Njen menadžer je navodno tražio novac unapred i duplo veću naknadu od dogovorene. Na kraju, oglasio se i njen zastupnik koji je za Hurriyet dao izjavu i ispričao svoju verziju priče.

Prema rečima menadžera ove turske glumice, produkciona kompanije je želela ekskluzivan ugovor sa Esrom do 2023. godine. Po njemu, glumica ne bi mogla da radi u drugim projektima sem serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo. To njoj nije odgovaralo i Esra Bilgic je odlučila da raskine ugovor za rad na ovom projektu.

Ono o čemu sada mediji u Turskoj pišu jeste menadžer. Odnosno, gde je on bio dva dana i zbog čega se nije oglašavao po ovom pitanju.

Na kraju, definitivno je potvrdjeno da ova sjajna turska glumica neće raditi na novom projektu Netflix digitalne platforme i ostajemo da vidimo koja dama će biti partnerka Cagatayu Ulusoyu u ovoj novoj turskoj seriji...

NOVO - Yasemin Kay Allen potvrdila vezu sa kolegom!

By: Milt-TV Exposed