Yasemin Kay Allen potvrdila vezu sa kolegom!

Stigle su nam nove vesti vezane za turske glumce, odnosno njihov privatan život. Ovog puta, mediji u Turskoj su od starta bili na dobrom tragu.

Yasemin Kay Allen potvrdila vezu sa kolegom!

Foto Credits: IMDB

Krajem prošlog meseca turska štampa pisala je o novoj romansi među turskim glumcima. Yasemin Kay Allen i Tolga Gulec su viđeni zajedno u jednom restoranu u Bešiktasu i to je podgrejalo već aktuelne priče o njihovoj romansi. Već tada se pričalo da je par zajedno oko mesec dana. Sada smo dobili i zvaničnu potvrdu ove informacije i to od same glumice.

Yasemin Kay Allen je za turske medije potvrdila da je u vezi sa kolegom Tolgom Gulecom. Njih dvoje su kako kaže Yasemin veoma srećni i uživaju u svojoj romansi. Ova vest naišla je na odobravanje njihovih fanova kojima se par zaista dopada.

Tolga Gulec iza sebe ima jedan brak i to sa Yeliz Sar. Njihov brak je trajao od 2013. do 2017. godine. Sada je otpočelo vezu sa osam godina mladjom koleginicom. Očigledno im ova veza prija, pa je glumica kroz osmeh govorila o Tolgi i njihovoj vezi. 

Dakle, nakon nekoliko raskida (Hande Ercel i Kerem Bursin, Gokberk Demirci i Ozge Yagiz) dobili smo novu vezu među turskim glumcima u privatnom životu. Zaista lepe vesti.

Kako se vama čini ovaj par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Strašne lažne vesti o Keremu Bursinu!

By: Milt-TV Exposed