Strašne lažne vesti o Keremu Bursinu!

Turski glumac Kerem Bursin odmara nakon završetka serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Pored toga što se ne pojavljuje na TV ekranima, glumac je često meta natpisa medija.

Strašne lažne vesti o Keremu Bursinu!

Foto Credits: IMDB

Kerem Bursin zaista privlači dosta pažnje u turskoj štampi u poslednje dve godine. Njegova veza, a kasnije i raskid sa Hande Ercel su punili stranice medija u toj zemlji. To je razumljivo, mediji jednostavno žive od takvih vesti, fanovi ih rado čitaju i čak i ako neko od javnih ličnosti želi da sakrije svoj privatan život od očiju javnosti, to jednostavno nije moguće. Najnovije vesti koje se odnose na ovog sjajnog turskog glumca su zaista jezive. Jezive iz razloga što je u pitanju velika laž! Evo i o čemu se radi.

Pripadnici medija u Turskoj su preneli vest o nekakvoj strašnoj saobraćajnoj nesreći koju je glumac doživeo u Sjedinjenim Američkim Državama. Način na koji je to sve preneto, sa dozom drame, čak i horora je nedopustiv iz prostog razloga jer se to nije ni desilo!

Nakon natpisa u štampi oglasio se menadžer ovog turskog glumca, koji je rekao da Kerem Bursin nije doživeo nikakvu saobraćajnu nesreću. U pitanju su tračevi koji apsolutno nemaju osnova ni veze sa istinom.

Turski mediji su još jednom zaista preterali...

Ono što je svakako dobra stvar je da se Keremov menadžer brzo oglasio i sprečio dalje širenje ovih vesti. Razloga za brigu nema, sa Bursinom je sve u najboljem mogućem redu.

NOVO - Irem Helvacioglu srećna i zbog posla i zbog privatnog života

By: Milt-TV Exposed