Nastavlja se uspon u karijeri Devrim Ozkan

Devrim Ozkan, koja je rođena u Mugli 1998. godine, sada je u glavnoj ulozi TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna.

Nastavlja se uspon  u karijeri Devrim Ozkan

Foto Credits: IMDB

Zlatni period svoje karijere proživljava i Devrim Ozkan, koji je u srca publike ušla kao veoma uspešan serijski par sa Ertanom Sabanom. U svojoj karijeri, započetoj serijom Ruya / San 2017. godine, glumica, koja je privukla pažnju likom Havve u TV seriji Vatanim Sensin, napravila je dobar posao sa TV serijom TRT1 Vuslat.

Devrim Ozkan je delila glavnu ulogu sa Kadirom Doguluom u seriji Vuslat i dobila je velike pohvale za svoju prvu glavnu ulogu. Posle uspeha u TV seriji Vuslat, koja se emitovala 2019. i 2020. godine, glumica je uvek ispisivala svoje ime u projektima kroz glavnu ulogu.

Očekuje se da će projekat Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koji je pao u rejtingu, uskoro ući u finale. Međutim, Devrim Ozkan će ponovo uzdrmati dnevni red sa još jednim projektom serije. Ozkan je bila jedna od glumaca u TV seriji Mevlana snimljenoj za Tabii, digitalnu platformu TRT-a.

Nova serija

Serija Mevlana, u kojoj glumi Bulent Inal, izdvojiće se kao veoma impresivna produkcija. Serija, čija je snimanje trajalo 2 godine, ima veoma dobru priču i veliki broj značajnih glumaca.

Zajedno sa Devrim Ozkan u digitalnoj seriji u kojoj će biti ispričana priča o životu Mevlane Celaleddina Rumija tu su izuzetni glumci kao što su Bulent Inal, Mehmet Ali Nuroglu, Ahu Turkpence, Nilay Deniz, Kaan Yildirim, Ilker Aksum, Turgay Aydin, Baki Davrak, Burc Kumbetlioglu i Haluk Piyes.

Devrim Ozkan je svoje prvo uzbuđenje pokazala porukom „Dolazimo“ na svom tviter nalogu najavom da će platforma Tabii biti otvorena 7. maja.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Da li je Devin u seriji Aile postala Soykan?!

By: TV Exposed