Očekivana odluka za Abdulhamida

Rado gledana serija turske televizije TRT koja tematizira život i lik posljednjega većeg osmanskog sultana, Abdulhamida, već četiri sezone uveseljava gledatelje novim epizodama. Seriju snima ES Yapim, a glume Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Özer i sl. Budući da je imala epizode u zalihama, ova je serija bila sretnija nego ostale ...

Očekivana odluka za Abdulhamida

Rado gledana serija turske televizije TRT koja tematizira život i lik posljednjega većeg osmanskog sultana, Abdulhamida, već četiri sezone uveseljava gledatelje novim epizodama.

Seriju snima ES Yapim, a glume Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Özer i sl. Budući da je imala epizode u zalihama, ova je serija bila sretnija nego ostale tako da dok su se ostale epizode prekinule još u martu, ova je nastavila skoro mjesec dana sve dok 10. aprila u petak nije prikazana posljednja, 116. epizoda.

Serija se već mjesec dana ne prikazuje na malim ekranima, no donesena je očekivana odluka - četvrta sezona ovdje nije završila već je odlučeno da će se snimati nove epizode.

Prema određenim vijestima, setovi će se otvoriti krajem maja te će se prikazati još nekoliko epizoda četvrte sezone. Osim toga, znamo da će se serija nastaviti tako da će u petoj sezoni gledatelji moći uživati već najesen.

By: TV Exposed