Aglayan Gelin - nova serija Bozdag Filma

Kompanija Bozdag Film poznata je po kvalitetnim projektima. Podugačkoj listi njihovih TV serija uskoro će se pridružiti nova koja nosi naziv Aglayan Gelin.

Aglayan Gelin - nova serija Bozdag Filma

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Bozdag Film završava sezonu njihove TV serije Al Sancak | Crvena zastava i ujedno priprema novu. Serija Al Sancak će imati svoje finale sezone u epizodi 19. Uz to, rad na pripremi nove serije Aglayan Gelin je već otpočeo.

Poznati su i neki detalji vezani za ovaj projekat. Serija Aglayan Gelin će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1. Moto serije glasi: "Život je sličan fudbalu". Scenario za ovaj projekat pišu Ayse Ferda Erylmaz i Nehir Erdem.

Plan je da snimanje kadrova na ovoj novoj TV seriji započne u septembru a da emitovanje epizoda krene u oktobru. Iz slogana serije se može naslutiti i radnja. Priča nove turske serije Aglayan Gelin će pratiti poznatog fudbalera koji se u radnji serije zove Yasin Bycakci i devojku kurdskog porekla Yesil. U toku je i kasting pa ćemo uskoro saznati ko će glumiti lik fudbalera u ovom projektu, njegovu partnerku ali i sve druge likove.

Nove sezone i za Kurulus Osman i Ates Kuslari

Uz to, stigla je i potvrda o kojoj nije bilo ni sumnje. Serija Kurulus Osman koja i u aktuelnoj sezoni ostvaruje sjajan rejting i koja se radi u produkciji Bozdag Filma, a koja se emituje na kanalu ATV će dobiti i novu sezonu.

Ono što raduje je da će i TV serija Ates Kuslari | Vatrene ptice za čiju je produkciju takodje zadužena ista kompanija dobiti novu sezonu.

Dakle na jesen ćemo sigurno gledati serije Aglayan Gelin, Al Sancak, Ates Kuslari i Kurulus Osman kada je u pitanju kompanija Mehmeta Bozdaga. Uz to, nije isključeno da se ovoj listi pridruži još neki projekat.

NOVO - Serija Tacsiz Prenses se uskoro nastavlja bez Sumeyye Aydogan i Ismaila Hacioglua!

By: TV Exposed