Rejting u novoj sezoni serije Kardeslerim je iznenadio mnoge

Gledaoci turske TV serije Kardeslerim / Moja braća, koja se subotom uveče emitovala na ATV-u, sa velikim uzbuđenjem čekali su treću sezonu.

Rejting u novoj sezoni serije Kardeslerim je iznenadio mnoge

Foto Credits: DiziCentral

U subotu, 3. septembra, emitovana je 57. epizoda serije Kardeslerim / Moja braća, odnosno prva epizoda nove sezone. Ljubitelji serije su se radoznalo fokusirali na to kako će doći do gledanosti, a rezultati su otkriveni. Međutim, niska gledanost serije iznenadila je sve. Na drugom mestu nakon serije Gonul Dagi u total kategoriji rejtinga, serija Moja braća ostvarila je natprosečnu stopu. Ovo je prihvatljiva ocena s obzirom da je početak septembra, ali ocene koje su bile ispod prosečnih stopa u kategorijama AB i ABC1 stvorile su šok efekat.

Ljubitelji TV serije Kardeslerim nisu očekivali tako niske stope gledanosti u druge dve kategorije. Iako se čini da serija, koja je završila četvrta u AB i treća u ABC1, ima dobru reputaciju, shvata se da postoji problem za one koji upoređuju rejting sa prethodnom sezonom.

Sa početkom škola, serija će ponovo podići rejting jer će publika od sledeće nedelje ponovo povratiti stare navike kada je u pitanju gledanje televizije. Međutim, početak treće sezone nije bio tako dobar kao što se očekivalo, u smislu da bude serija koja bi mogla da postigne čak i dvocifrenu stopu prošle sezone ili da je veoma blizu toga.

Ostaje da vidimo kako će se dalje situacija odvijati…

NOVO - Hazal Kaya zabrinula fanove ali i prijateljicu

By: TV Exposed