Posle Maraša - Tito! Biković u seriji "Senke nad Balkanom"

Miloš Biković je na sjajan način izneo lik Petra Maraša u hit filmu i seriji “Južni vetar”. Ovaj put u “Senkama nad Balkanom” naći će se u potpuno drugačijoj ulozi. U novoj sezoni, i novih 10 epizoda serije koju potpisuje Dragan Bjelogrlić, Miloš će tumačiti lik Tita. Ta informacija je već duže vreme poznata, a ...

Posle Maraša - Tito! Biković u seriji "Senke nad Balkanom"

Miloš Biković je na sjajan način izneo lik Petra Maraša u hit filmu i seriji "Južni vetar". Ovaj put u "Senkama nad Balkanom" naći će se u potpuno drugačijoj ulozi.

U novoj sezoni, i novih 10 epizoda serije koju potpisuje Dragan Bjelogrlić, Miloš će tumačiti lik Tita. Ta informacija je već duže vreme poznata, a nedavno je Biković u intervjuu za "Informer" otkrio još neke zanimljivosti.

"Igram Tita u mladosti, pre nego što je postao onaj Tito kojeg su svi znali, što mi daje slobodu da tumačim svoj lik drugačije. I žanr ove serije, koji se poigrava sa istorijskim činjenicama, daje mi tu slobodu. Titov identitet obavijen je tajnama i intrigama baš kao i istorija na Balkanu u 20. veku. Nad istorijom i njegovim identitetom nadvile su se senke! Drago mi je što opet sarađujem sa Draganom Bjelogrlićem," rekao je glumac.

Snimanje treće sezone serije "Senke nad Balkanom" krenući čim se stabilizuje situacija oko koronavirusa. Radnja treće sezone će biti smeštena pred sam početak Drugog svetskog rata.

By: TV Exposed