Omiljeni par iz serije Carpisma u novoj priči!

Potpuno nove serije uskoro će se susresti sa publikom na ekranu Fox TV-a, a uspešne u gledanosti nastaviće svojim putem. Kao i do sada, svaka serija koja ima nisku gledanost brzo će ući u finale.

Omiljeni par iz serije Carpisma u novoj priči!

Foto Credits: IMDB

Kompanija Pastel Film intenzivno nastavlja rad za novu TV seriju Alperena Duymaza, Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati. U turskoj štampi je objavljeno i da će partnerka Duymaza u ovoj novoj seriji koja donosi priču o današnjim ženama i muškarcima, biti Melisa Asli Pamuk. Ljubitelji turskih serija ponovo će videti ovaj par na ekranu, koji je imao veoma uspešan partnerski proces u seriji pod nazivom Carpisma / Sudar, koja je emitovana u sezoni 2018 – 2019.

Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk igrali su likove Kerema i Cemre u seriji Carpisma i bili veoma zapaženi. Ljubitelji TV serija su na društvenim mrežama hvalili dvojac kao najuspešniji dramski par u to vreme. Biće prijatno iskustvo i za glumce i za fanove da se ponovo sretnu sa starim partnerom u novoj priči. Podsetimo, serija Carpisma ima veliki značaj na putu ka popularnosti Melise Asli Pamuk. Oboje mladih glumaca iznenada su zauzeli dnevni red štampe i društvenih mreža svojim uspešnim glumačkim nastupima u ovoj seriji. Obožavaoci su na društvenim mrežama podelili toliko toga o paru Kerem i Cemre da je ovaj period imao veliki uticaj na popularnost dvoje mladih glumaca.

Sada, četiri godine kasnije, Alperen i Melisa su dodatno iskusniji i nema sumnje da će serije Erkege Guven Olmaz privući dosta pažnje.

NOVO - Da li se kćerka Vahide Percin vraća glumi?!

By: TV Exposed