Furkan Andic i Burcu Kiratli u glavnim ulogama serije Yildizlar Bana Uzak

Pripreme za zimsku sezonu kada su u pitanju turske TV serije su u toku.

Furkan Andic i Burcu Kiratli u glavnim ulogama serije Yildizlar Bana Uzak

Na mnogim televizijskim kanalima u toku su značajne pripreme za nove serije. Jedna takva serija koja privlači pažnju kao dramatična priča je projekat Zvezde su daleko od mene / Yildizlar Bana Uzak.

Ova serija ima sve šanse da postane jedan od ambicioznih projekata zimske sezone na Fox TV-u.

Glavnu žensku ulogu igraće Burcu Kiratli, koja je bila odsutna sa seta 6 godina, dok će glavnu mušku ulogu u seriji tumačiti Furkan Andic, koji je nedavno učestvovao u važnim projektima.

Mnogi njegovi obožavaoci su oduševljeni što se proslavljeni glumac vraća na ekran. Neki fanovi skreću pažnju na društvenim mrežama objavom poruka u kojima izražavaju iznenađenje što je za glavnu žensku ulogu izabrana Burcu Kiratli, koja dugo nije bila u TV serijama, ali i generalno u javnosti.

Dramatična priča

Bez sumnje, iskusno ime kao što je Furkan Andic, koji je imao mnogo uspešnih projekata u svojoj karijeri, želeo je da bude deo dobre priče. Ovde možemo reći da serija predstavlja dramatičnu priču koja može da zadovolji gledaoce.

Serija Yildizlar Bana Uzak / Zvezde su daleko od mene će ispričati priču o tome šta se dogodilo nakon nenamernog ubistva. Biće romanse i previranja. Ljubav će zauzeti centralno mesto, pravda će biti dovedena u pitanje, a savest će patiti u dramskoj seriji.

U predstojećoj sezoni, novi projekat u kom će glavne uloge tumačiti Andic i Kitali mogao bi da izazove dosta pažnje.

NOVO - Kerem Bursin drži vrh popularnosti kada su u pitanju turski glumci na društvenim mrežama

By: TV Exposed