Hazal Kaya zabrinula fanove ali i prijateljicu

Turska glumica Hazal Kaya trudna je sa svojim drugim detetom. Glumica, koja takođe često koristi društvene mreže, podelila je frazu „Kod kuće sam bez svesti“ i zabrinula sve svoje fanove i fanove.

Hazal Kaya zabrinula fanove ali i prijateljicu

Foto Credits: DiziCentral

Oni koji su se pitali šta se desilo sa glumicom koja je bila u 3. mesecu trudnoće bili su veoma uznemireni. Dok je Hazal Kaya izjavila da je ova poruka pogrešno shvaćena, ispostavilo se da i njena bliska prijateljica Selin Sekerci doživljava veliku paniku.

Objavljujući da je bila u periodu kada je bila fizički preopterećena, glumica je rekla: „Postojala je ozbiljna granica onoga što bih mogla da podnesem psihološki i fizički. Osim toga, ili sam u nesvesti kod kuće ili pokušavam da preživim na snimanju sa 9 do 3 zbog krvnog pritiska“, rekla je ona, zabrinjavajući sve.

Hazal Kaya, koja je došla na koncert Melike Sahin sa Selin Sekerci, rekla je da ima problem sa niskim pritiskom i da su svi pogrešno razumeli poruku. Navodeći da je sa sobom na koncert ponela sok od kiselih krastavaca, glumica je preduzela mere predostrožnosti protiv snižavanja krvnog pritiska i na pitanje novinara rekla:

„Dobro sam, Selin je takođe pogrešno shvatila. Nisam htela da kažem da sam jako bolestna. Naravno od vrućine. Onda ću to podeliti na Instagramu. Neću nikome reći. Bio je to period kada sam bio zaista fizički “oštećena”. Kasnije ću ti reći zašto. Kao da sam odjednom nestala u vazduhu, a kada su ljudi poslali poruku „jesi li dobro“, htela sam da kažem da sam fizički uznemirena, da mi krvni pritisak pada.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Poznato kada se nastavlja serija Alparslan Buyuk Selcuklu (VIDEO)

By: TV Exposed