Serija Tacsiz Prenses se uskoro nastavlja bez Sumeyye Aydogan i Ismaila Hacioglua!

Jedan od zapaženih projekata sezone 2022-2023 na Fox TV-u bila je serija Tacsiz Prenses.

Serija Tacsiz Prenses se uskoro nastavlja bez Sumeyye Aydogan i Ismaila Hacioglua!

Foto Credits: DiziCentral

Emitovano je 10 epizoda serije, u kojima su Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan preuzeli glavne uloge, a zatim je data pauza u sezoni.

Prethodno je otkriveno da će serija biti emitovana na leto, ali da će se pred publikom pojaviti sa sasvim drugačijim konceptom.

Nove epizode ​​serije Tacsiz Prenses, u kojoj nema para Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan, ali u kojoj će se mlada glumica Elif Kurtaran upustiti u potpuno drugačije avanture sa likom Masal, uskoro će se sastati sa publikom na televiziji Fox.

Obnovljena priča serije Tacsiz Prenses, koja uključuje imena kao što su Tarik Papuccuoglu, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kirantepe, Feride Cetin, Merve Bulut i Merve Sen, čini se da iznenađuje publiku.

Trejler 11. epizode ​​serije podelio je Fox TV i videlo se da je u sredini sasvim druga priča. Nove epizode ​​serije, u kojima će sada do izražaja doći dečja glumica Elif Kurtaran, a na publiku će se odraziti atmosfera bajke, mogle bi da privuku pažnju u letnjem periodu.

Sumeyye Aydogan u novoj seriji

Kao što je poznato, Sumeyye Aydogan se složila sa Kanalom D za seriju Donence i uskoro će se vratiti na ekrane sa likom po imenu Gece. Njen partner u glavnoj ulozi u novoj seriji je Caner Topcu.

Za sada nema informacija šta će Ismail Hacioglu raditi tokom letnjeg perioda kada će Sumeyye Aidogan biti na Kanalu D.

Međutim, serija Tacsiz Prenses će se nastaviti na Fox TV-u kao potpuno druga produkcija nakon odlaska dva glavna glumca.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Yaz Sarkisi / Letnja pesma

By: TV Exposed