Kivanc Tatlitug pregovara za Holivudski film u kom glume Bred Pit i Kluni!

Turski glumac Kivanc Tatlitug i još dvojica njegovih kolega nalaze se u pregovorima za jedan Holivudski film. Prenosimo celu informaciju.

Kivanc Tatlitug pregovara za Holivudski film u kom glume Bred Pit i Kluni!

Foto Credits: RiriNano

Vodeće Holivudske studijske kompanije i digitalne platforme, Lionsgate, Sony, Netflix, Universal, Amazon, Annapurna Pictures i Warner Bros pokušavale su dve godine da privole novi film o kom se dosta priča, odnosno režisera Džona Votsa. Vots je poznat po svom velikom i zapaženom uspehu u franšizi filmova o Spajdermenu. Takođe, veliki interes je privukao i izbog glavnih glumaca u ovom projektu. Glavne uloge u ovom novom filmu tumačiće Bred Pit i Džordž Kluni. Njih dvojica će se pojaviti i kao ko-producenti u ovom ambicioznom projektu.

Na kraju kompanija Apple Studios je uspela da potpiše ekskluzivni ugovor sa Votsom za ovaj projekat. Film će biti prikazan na njihovoj digitalnoj platformi ali je u planu i prikazivanje u bioskopima. Detalji radnje filma još uvek nisu poznati, a pretpostavlja se da će ako prvi deo bude uspešan vrlo brzo biti snimljen i nastavak.

U toku je kasting turskih glumaca za ovaj film kodnog naziva „Unicorn“. Pažnju holivudskih producenata su privukli Kivanc Tatlitug, Umut Karadag i Yilmaz Erdogan. Pregovori su u toku sa svom trojicom, a prema nezvaničnim informacijama, u ovom trenutku najbliži ulozi je Tatlitug.

Tako da bi uskoro na sceni mogli zajedno da gledamo Pita, Klunija i Kivanca Tatlituga! Zaista odabrano društvo za ovog sjajnog, turskog glumca,

NOVO - Dilara Aksuyek izluđuje (oduševljava) mnoge ulogom u seriji Yurek Cikmazi

By: TV Exposed