Dilara Aksuyek izluđuje (oduševljava) mnoge ulogom u seriji Yurek Cikmazi

Feride je jedan od važnih likova turske TV serije pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja se emituje na ekranu TRT1 utorkom uveče i svojom pričom je duboko uticala na publiku.

Dilara Aksuyek izluđuje (oduševljava) mnoge ulogom u seriji Yurek Cikmazi

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Glumica koja igra ovaj lik nije niko drugi do Dilara Aksuyek. Feride izluđuje publiku jer je na strani svog okrutnog oca, a osim što iskrivljuje događaje, obmanjuje braću lažima, kreće se ka tački gde je oličenje zla.

Dilara Aksuyek je glumila u TV seriji Baba / Otac, pre serije Yurek Cikmazi. Glumica, koju smo gledali u liku Elif je bila pred kamerama u seriji Baba, sa Tolgom Saritasom, sa kojim je prethodno zajedno glumila u produkciji pod nazivom Ariza. Međutim, prisustvo Dilare u ovoj seriji trajalo je samo 9 epizoda.

Poznata glumica, koja je u novoj sezoni uzela učešće u TV seriji TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi nervira publiku likom Feride. U 7. epizodi, koja će biti emitovana u utorak, 20. decembra, šamar oca Yilmaza kćerki Feride rastopio je srca mnogih gledalaca. Obožavaoci serije komentarišu da im je „hladno zbog šamaranja Feride“. Ne veruju da će se ona opametiti ni gledaoci ove turske serije, koji žele da Feride zažali zbog učinjenog. Činjenica da je Feridin otac Yilmaz ignorisao sve svoje zlo i okrutnost i izgovorio razne laži naljutila je publiku.

U svakom slučaju Dilara radi sjajan posao u ovom projektu i zaista izluđuje (oduševljava) mnoge!

NOVO - Poster nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan privlači sve više pažnje (FOTO)

By: TV Exposed