Nova turska serija Ab-i Hayat | Izvor života donosi do sada nevidjenu priču!

Kritike da turske TV serije liče jedna na druge nisu retke. Zaista, postoji nekoliko serija koje imaju slične priče ili delove priča.

Nova turska serija Ab-i Hayat | Izvor života donosi do sada nevidjenu priču!

Foto Credits: DiziCentral

Ipak i pored takvih, sve je veći broj projekata koji donose do sada nevidjene priče. Jedan od njih je nova televizijska serija pod nazivom Ab-i Hayat | Izvor života. U pitanju je projekat koji će na TV ekrane doneti neobičnu priču, koja je već sada privukla dosta pažnje. Kompanija OGM Pictures vrši temeljne pripreme za ovu novu seriju.

Već je poznato da će serija Ab-i Hayat | Izvor života biti emitovana na kanalu Star TV. Na poziciji režisera će biti Hilal Saral. Scenario piše Nuran Evrim Sit. Jedna od glavnih uloga u ovom novom TV projektu je ponudjena Ipek Bilgin. U narednim danima će biti poznat ishod ovih pregovora. Od ranije je poznato da će glavne uloge u ovoj seriji tumačiti Birkan Sokkulu i Hilal Altinbilek.

Dolazimo i do onoga po čemu će serija biti specifična a to je radnja. Priča u seriji će pratiti 117-godišnjeg naučnika (ili naučnicu) koji zahvaljujući svom jedinstvenom otkriću izgleda kao da ima 30 godina. Radnja u ovoj priči će započeti u Parizu.

Kako vam se čini ova kratka najava priče u seriji? Da li bi gledali takvu tematiku? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by @ipekbilginipek

NOVO - Ljubav na setu turske serije Kardeslerim | Moja braća?!

By: TV Exposed