Baris Arduc i Gupse Ozay čekaju prinovu!

Poznati glumac Baris Ardus otvorio je sezonu uspešno sa serijom Alparslan, nakon što je postigao veliki uspeh sa romantičnom humorističnom serijom pod nazivom Kiralik Ask.

Baris Arduc i Gupse Ozay čekaju prinovu!

Foto Credits: Internet Haber

U partnerstvu sa Fahriye Evcen, glumac Baris Arduc sa velikim zadovoljstvom može da prikaže slavnog vladara Velike Seldžučke države predstavom koja očarava njegove obožavaoce.

Arduc, koji je radio užurbanim tempom na setu i povremeno doživljavao manje nezgode, takođe je zadovoljan što je serija Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk uticala na milione gledalaca. Glumac neće moći da ode na odmor nakon serije, koja će sa 27. epizodom upotpuniti prvu sezonu. Jer, ovoga puta druga sezona popularne serije Kulup / Klub koja je uspešna emitovana na Netflix digitalnoj platformi, biće snimana na leto.

Barisa gledamo kao nekoga ko reflektuje različite emocije u kameri sa različitim ulogama, ali postoje i važni događaji u privatnom životu glumca. Emotivan proces čeka Arduca, kako zbog serija, tako i zbog njegove supruge Gupse Ozay, koja je trudna.

Viđena da je Gupse, koja dugo nije viđena u javnosti, trudna 5 meseci, veoma je obradovalo obožavaoce i sve prijatelje ovog para. Sa sve većim brojem beba u svetu umetnosti, mnogi parovi su uzbuđeni što će biti roditelji. Najnoviji par čija će porodica postati bogatija za novog člana su Baris Arduc i Gupse Ozay.

NOVO - Melis Sezen oduševila fotografijama sa Balija! (FOTO)

By: TV Exposed