Ilayda Alisan - ljudskost pre ega

Ilayda Alisan, koja igra uloge u TV serijama od 2011. godine, prvi put je glumila u TV seriji Bir Cocuk Sevdim. Zatim su usledile serije Benim Adım Gultepe, Bana Sevmeyi Anlat, Ruya, The Protector, Sampiyon, Terapist i Cukur.

Ilayda Alisan - ljudskost pre ega

Foto Credits: IMDB

Po odlasku iz Čukura, lepa glumica je privukla veliku pažnju likom Ele, koja se borila za pravdu u seriji Masumiyet / Nevinost, gde je svoju glavnu ulogu podelila sa Serkayem Tutuncuom.

Ilayda Alisan, koja je bila ispred objektiva snimanja naslovne strane aprilskog izdanja All Magazina, skrenula je pažnju izjavom „Činjenica da me ljudi prepoznaju na ulici ne čini me vrednijom od drugih“. U All Magazine, poznata glumica je pomenuta rečima: „Ono što dovodi Ilaydu Alisan jedan korak ispred mnogih jer to što ne deluje sa egom, već daje prednost tome da “bude čovek” pre svega. “

Ilayda, koja na ekrane obično dolazi sa dramskim serijama, sprema se da iznenadi svoje fanove svojim novim projektom. Burak Yoruk postao je partner glumici, koja će na ekrane doći sa projektom Bir Yaz Dizisi / Letnja serija kako bi se tokom leta emitovala na ekranima Kanala D. Romantična humoristična serija biće drugačije iskustvo u pogledu toga šta mlada glumica može da uradi u različitim ulogama, kako za sebe tako i za publiku.

NOVO - Cansu Tuman u seriji Alparslan Buyuk Secluklu

By: Milt-TV Exposed