Koliko mogu Ozge Yagiz i serija Safir u novoj sezoni?!

Nakon TV serije Adini Sen Koy, Ozge Yagiz, koja je postigla veliki uspeh svojim nastupom u dnevnoj seriji Kanala 7 pod nazivom Yemin, kasnije je napustila ovaj projekat i učestvovala u serijama jedna za drugom.

Koliko mogu Ozge Yagiz i serija Safir u novoj sezoni?!

Foto Credits: Haberler

Ozge Yagiz, koja je rođena u Istanbulu 1997. godine, postala je jedna od traženih glumica serijskih projekata na mejnstrim televizijskim kanalima nakon što je postigla uspeh u dnevnim serijama između 2016. i 2020. godine.

Yagiz, koja je kasnije dala dobre nastupe u serijama kao što su Sol Yanim, Icimizden Biri, Behzat C, Baba, ovog puta u novoj sezoni će se pojaviti pred svojim fanovima sa ljubavnom i osvetničkom serijom pod nazivom Safir.

Glumicu, koja je partnerka sa Ilhanom Senom, obožavaoci sa uzbuđenjem i radoznalošću čekaju kao žensku zvezdu serije koja nastavlja da se snima u Kapadokiji.

Video najava privlači pažnju

Oni koji su pogledali trejler serije Safir, čije promocije se nastavljaju sloganom „Ljubavna priča koja ostaje skrivena“, shvatili su da dolazi snažna dramska priča.

Serija Safir će odraziti prirodne lepote Kapadokije gde se snima i istaći se kao snažna ljubavna priča.

Naravno, serija Safir, u kojoj će se intenzivno osećati i osećanja osvete, čini se da je odlična prilika da se Ozge Yagiz, koja je već veoma uspešna u dramskim ulogama, još više i bolje predstavi gledoacima.

Nikoga neće iznenaditi ako serija Safir, koja je puna dodira ljubavi, jeze opasnosti, surovosti osvete i razočaranja, bude jedan od efektnih projekata nove sezone.

Ostaje da vidimo koliko serija i glumica mogu…

NOVO - Cagatay Ulusoy se vraća na TV ekrane serijom Gaddar / Nemilosrdan

By: TV Exposed